5 Essential Elements For su tesisatçısı

Wiki Article

Su kaçağı onarımı yapıldıktan sonra tekrardan test alınıp başka su kaçağı olup olmadığı test edilmelidir.

Tahmin ederek değil, kesin bilgiyle işe koyuluyoruz. Sorunun kaynağını tespit ediyoruz ve measurement işaretliyoruz. İstendiği takdirde su kaçağı arızası sadece işaretli yerdeki fayans yerinden çıkarılarak onarılıyor.

Su kaçağı tespiti yaparken gözlemleyerek bir sonuca ulaşılamıyor ise cihazla su kaçağı tespiti işlemine geçilir. Kullanım alanına göre uygun cihaz seçilir ve sorunun kaynağına kısa yoldan ulaşılır. Yerini tespit eden ekibimiz zaman kaybetmeden gereken boru değişimi ve parça onarımı gibi işlemleri yürütmeye başlar.

Hayırlı günler odamda çamaşır makşnası var arada tek duvar var duvarın arkasında ise lavabo var çamaşır makinası olan yere gider ve musluk yaptırmak istiyorum veya başka öneride bulunan olursa sevinirim

Ayrıca, uzaktan erişim imkanı sunan akıllı telefon uygulamalarıyla ev sahipleri, herhangi bir yerden su kaçağı uyarılarını alabilir ve gerektiğinde acil müdahale yapabilirler.

one- Birinci sebep üst kat komşunuzun banyodaki fayanslarının arasından alt kata su sızmasıdır. Bu durumda alt katın tavanında sürekli su akıyor olmaz.

Su kaçağı tespitinde kullanılan bu cihaz aynı zamanda gider tıkanıklığı için de kullanılır

fifteen yıllık tecrübe ile güvenilir kaliteli ve su kaçak tespiti güler yüzlü hizmet arayanların adresi Havuz bakım ve su kaçağı tespit temizliğinde de fifteen yıllık tecrübeye sahibiz

 Temiz suyun sağlıklı bir şekilde kullanım yerlerine kadar iletilmesini, kirli ve pis suların toplanarak bina dışına çıkarılması sorunsuz olmalıdır. Bu sirkülasyonu sağlayan tesisatta su kaçağı, su sızması olması su kaçağı tespitini gerekli kılar.

Profesyonel Ekip Firmamızın yaptığı işlerde başarılı olmasının arkasında yatan en büyük etken profesyonel ekiplerimizdir.

Korozyon: Korozyon boruları su kalitesine bağlı olarak su sızıntılarına yol açabilmektedir. Arıtılmış olan suyun kireçlenme oranı da ortadan kalkacak ve yumuşak bir yapı ile tesisat sisteminden iletilecektir.

Servis kaydı oluşturup saat 23 ten sonra servisin gelmesini talep edersiniz firmamız o saatte de sorununuzu gidermek için hizmet vermektedir. Saatin geç olması bir sorun teşkil etmemektedir.

Termal kamera, bu alanda yaygın olarak su kaçak tespiti kullanılan ekipmanlardan bir diğeridir. Su kaçağı tespiti Bağcılar ya da İstanbul’un farklı bölgelerinde bu cihazlar etkili olarak yapılır. Termal kameraların temel özelliği, sıcaklık farklarını tespit etmesidir.

Manometre değerinde düşüş olursa en küçük desibeldeki suyun dahi sesini tespit eden akustik dinleme cihazı aracılığıyla su kaçağı dinlenir. Su kaçağı ufak bir çatlaktan sızıntı şeklinde ise ve sesi su kaçağı tespiti duyulmuyor ise temiz su tesisatının basıncı arttırılır ve akustik su tesisatçısı dinleme cihazı ile işlem tekrarlanır. Yapılan işlemin sonunda evdeki su kaçağı kesin olarak tespit edilir.

Report this wiki page